Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 10 november!

centrum_artikel_host

Vädret:
Denna fredagsmorgon inleds med en mild start då temperaturen ligger mellan 6 och 7 grader Celsius. Himmeln är täckt av moln, och det finns en påtaglig risk för nederbörd. Det är klokt att ha med sig ett paraply eller regnjacka för att vara förberedd inför eventuell regnig väderlek under dagen.

Kollektivtrafik:
För de som planerar att ta sig runt med kollektivtrafiken har vi goda nyheter. SL meddelar att det för närvarande inte finns några större störningar i tåg- och busslinjerna. Det innebär att din resa förväntas vara smidig och utan onödiga förseningar.

Blåljus:
Nattens rapport från blåljusmyndigheterna indikerar en lugn natt i kommunen. Inga speciella händelser har rapporterats, vilket är positivt när det gäller säkerheten i området. Vi hoppas att denna trend av trygghet fortsätter under dagen.

Trafik:
För dem som använder vägarna i kommunen är det en bra morgon. Trafiken förväntas ha normal framkomlighet, och inga större störningar rapporteras. Så res säkert och ta dig dit du behöver utan onödiga hinder.

slottsby_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
joes-helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
swedol_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
wnngarn_jul_outsider