Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu! 9 november

centrum_artikel_host

Vädret:
Denna onsdagsmorgon ser ut att börja med temperaturer som ligger mellan 4 och 5 grader Celsius, och himlen är täckt av moln. Det är en typiskt novembermorgon. Det finns en liten anledning att ta med ett paraply, eftersom det finns risk för nederbörd efter lunch. Så se till att vara förberedd om du planerar att vara utomhus senare under dagen.

Trafik:
Om du planerar att pendla till jobbet eller ta dig runt i kommunen, har du goda nyheter. Framkomligheten på vägarna i kommunen förväntas vara normal, och inga större trafikproblem rapporteras just nu. Det innebär att du bör kunna ta dig till dina destinationer med minimala störningar.

Kollektivtrafik:
För de som föredrar kollektivtrafik meddelar SL att det för närvarande inte finns några större störningar i tåg- och busslinjerna. Det är en positiv nyhet för de som förlitar sig på allmänna transportmedel för sin dagliga resa.

Blåljus:
Nattens rapport från blåljusmyndigheterna indikerar att det var en lugn kväll och natt i kommunen. Inga speciella händelser rapporteras, vilket är en uppmuntrande nyhet när det gäller säkerheten i området.

wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida
slottsby_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ica_outsider
connys
pantamera_out
slottsby_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
joes_outsider