centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen - 8 november!

centrum_artikel_host

Väder:
Morgonen bjuder på en molnig start med temperaturer som ligger mellan 2-4 grader Celsius. Det finns en risk för nederbörd med förväntade regnmängder på ett par millimeter. Så se till att ta med dig ett paraply när du ger dig ut.

Kollektivtrafik:
För alla som planerar att resa med kollektivtrafiken idag, finns det goda nyheter. Inga större störningar rapporteras för närvarande, vilket innebär att du kan räkna med en smidig resa.

Trafik:
På vägarna i kommunen råder normal framkomlighet. Inga rapporterade trafikproblem eller större hinder, så det ser ut att vara en relativt smidig morgon för bilister och andra trafikanter.

Blåljus:
Vi har för närvarande inga speciella händelser att rapportera från blåljusmyndigheterna. Det innebär att det inte finns några akuta händelser eller olyckor som kräver uppmärksamhet just nu.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider