Morgonkollen

Morgonkollen - 8 november!

centrum_artikel_host

Väder:
Morgonen bjuder på en molnig start med temperaturer som ligger mellan 2-4 grader Celsius. Det finns en risk för nederbörd med förväntade regnmängder på ett par millimeter. Så se till att ta med dig ett paraply när du ger dig ut.

Kollektivtrafik:
För alla som planerar att resa med kollektivtrafiken idag, finns det goda nyheter. Inga större störningar rapporteras för närvarande, vilket innebär att du kan räkna med en smidig resa.

Trafik:
På vägarna i kommunen råder normal framkomlighet. Inga rapporterade trafikproblem eller större hinder, så det ser ut att vara en relativt smidig morgon för bilister och andra trafikanter.

Blåljus:
Vi har för närvarande inga speciella händelser att rapportera från blåljusmyndigheterna. Det innebär att det inte finns några akuta händelser eller olyckor som kräver uppmärksamhet just nu.

slottsby_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
joes-helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
joes_outsider
nrh_sigtuna
ica_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider
connys
storemore_out