Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu - 6 november!

centrum_artikel_host

Väder: Denna måndag bjuder på en måttlig start med temperaturer som förväntas ligga mellan 6-8 grader. Det finns en risk för nederbörd både under morgonen och kvällen. Det kan vara klokt att ha med sig ett paraply eller regnkläder om du planerar att vara utomhus under dagen.

Kollektivtrafik: Bra nyheter för pendlare och resenärer! SL meddelar inga större störningar inom kollektivtrafiken i Märsta för dagen. Det innebär att du kan förvänta dig en smidig resa om du använder bussar eller tåg för dina förflyttningar.

Trafik: Trafiksituationen på vägarna ser ut att vara normal med god framkomlighet. Detta innebär att du kan förvänta dig en smidig resa om du planerar att köra bil eller annat fordon. Det är alltid klokt att följa de aktuella trafikuppdateringarna och hålla dig informerad om eventuella vägförhållanden som kan påverka din resa.

Blåljus: En bil började brinna vid 1-tiden i Steninge. Bilen blev helt utbränd och lät högt, något som kan ha uppfattats som explosionsliknande ljud.

ica_helsida
wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
slottsby_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
slottsby_outsider
connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
joes_outsider