Morgonkollen

Morgonkollen 5 november!

centrum_artikel_host

Väder:
Idag kan vi förvänta oss milt väder med temperaturer som sträcker sig mellan 5 och 8 grader Celsius. Himmeln kommer att vara täckt av moln, vilket ger oss en typiskt skandinaviskt grå och mild dag.

Trafik:
På vägarna i kommunen råder lugn och harmoni, och det finns inga större störningar att rapportera. Det innebär att pendlingen för de som är på väg till jobbet eller skolan borde vara smidig och problemfri.

Blåljus:
För närvarande finns det inga speciella händelser inom blåljussektorn att rapportera om. Det är en kväll och natt som präglas av lugn och stabilitet.

Kollektivtrafik:
Kollektivtrafiken i kommunen verkar vara i bra skick och fungerar som den ska. Inga större störningar har rapporterats, vilket innebär att de som använder kollektivtrafiken kan förvänta sig en pålitlig och smidig resa.

ica_helsida
joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
centrum_host_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
ica_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider
connys