Morgonkollen

Morgonkollen 3 oktober!

centrum_artikel_host

Väder: Morgonen i kommunen startar med ett molntäcke och temperaturer på cirka 10 grader. Men bäst att du tar med dig paraplyet när du går ut, för enligt prognosen kommer regnet att göra sin entré vid lunchtid och hålla i sig resten av dagen. Förvänta dig cirka 20 mm nederbörd, så se till att du är förberedd för en regnig dag framför dig.

Trafik: Bra nyheter för pendlare! Trafiken på vägarna i kommunen verkar ha en normal framkomlighet, vilket innebär att du kan räkna med smidiga resor till och från arbete eller skola.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen när det gäller blåljusverksamhet. Det är alltid positivt att höra att samhället förblir säkert och tryggt.

Kollektivtrafik: Om du är en pendeltågsresenär, se upp! Det finns en risk för eventuella störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. SL uppmanar alla resenärer att hålla sig informerade genom att besöka sl.se för att få de senaste uppdateringarna om pendeltågstrafiken.

Det är allt från Morgonkollen med märsta.nu den 3 oktober 2023. Ha en trevlig dag och kom ihåg att ta med dig regnkläder om du ska vara ute senare idag!

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

centrum_host_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
connys
pantamera_out
ica_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider