Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder: Molnigt med behagliga 15 grader
Morgonen vaknade upp till en något molnig himmel över kommunen, med en daglig högtemperatur som förväntas nå upp till 15 grader Celsius. Det ser ut som att en kofta eller lätt jacka kan vara en bra idé när du ger dig ut idag.

Kollektivtrafik: Risk för störningar på pendeltågen
Resenärer som använder pendeltåg för sin dagliga pendling uppmanas vara medvetna om eventuella störningar i trafiken. Detta beror på personalbrist och kan påverka tidtabeller och avgångar. För att hålla dig uppdaterad om de senaste trafiknyheterna och eventuella störningar, rekommenderar vi att du besöker SL:s webbplats (sl.se) eller använder deras mobilapp för att få realtidsinformation om pendeltågen.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
Det är en relativt lugn morgon när det gäller blåljusnyheter. Inga speciella händelser eller incidenter har rapporterats, vilket är ett gott tecken för invånarnas säkerhet och trygghet. Fortsätt vara uppmärksam och följ alltid trafikregler och säkerhetsföreskrifter när du är ute på vägarna.

Trafik: Normal framkomlighet i kommunen
Trafiken flyter normalt, och det finns inga rapporter om allvarliga trafikhinder eller vägarbeten som kan påverka din resa. Trots detta är det alltid klokt att planera din rutt i förväg och hålla dig informerad om eventuella trafiknyheter som kan uppkomma under dagen.

joes-helsida
slottsby_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
connys
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
joes_outsider