Morgonkollen

Morgonkollen - 1 oktober!

centrum_artikel_host

Vädret: En strålande höstdag med sol och 16 grader
Dagens morgon har öppnat med en underbar hösthimmel över kommunen. Solen skiner klart och termometern når upp till behagliga 16 grader under dagen. Det ser ut att bli en perfekt dag för alla som vill njuta av höstfärgerna och utomhusaktiviteter.

Kollektivtrafiken: Risk för eventuella störningar
Det är viktigt att vara medveten om att pendeltågstrafiken kan påverkas av personalbrist idag. Detta kan potentiellt leda till vissa störningar i tidtabellen. Resenärer uppmanas att hålla sig uppdaterade om eventuella förändringar och ta med extra tid om de planerar att använda pendeltågen under dagen.

Trafik: Lugnt på vägarna i kommunen
Trots oroande nyheter om kollektivtrafiken är det lugnt på vägarna i kommunen. Trafikflödet ser ut att vara normalt, vilket innebär att du bör kunna ta dig runt smidigt och utan större förseningar.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
I nuläget finns det inga rapporter om speciella händelser som kräver insats från räddningstjänst, polis eller ambulans.

connys_helsida
joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

defacto_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
slottsby_outsider
joes_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna