Foto: Insändarbild/Ingvar Westin

Morgonkollen

Morgonkollen 30 september!

centrum_artikel_host

Trafik:
Trafiken på vägarna i kommunen verkar vara relativt lugn denna morgon. Inga större incidenter eller trafikhinder har rapporterats, vilket innebär en smidig start på dagen för pendlare och bilister.

Kollektivtrafik:
Tyvärr är det inte lika rosenrött när det kommer till kollektivtrafiken. Det finns en pågående personalbrist inom pendeltågstrafiken, vilket kan leda till risk för störningar i tågtrafiken. Resenärer rekommenderas att hålla sig uppdaterade om eventuella förändringar i tidtabellerna och vara beredda på eventuella förseningar.

Väder:
Vädret verkar vara på vår sida idag. Med en förväntad temperatur på cirka 15 grader och ingen nederbörd i sikte kan invånarna i Märsta se fram emot en fin och solig dag. Det är en perfekt dag att njuta av höstens färger och ta en promenad utomhus.

Blåljus:
Vad gäller blåljusrapporteringen finns det inga speciella händelser att rapportera om denna morgon. Polis, brandkår och ambulans verkar inte vara involverade i några större insatser i området.

centrum_host_helsida
joes-helsida
defacto_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
joes_outsider
connys
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out