Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkollen

centrum_artikel_host

Väder:
Idag, den 29 september 2023, vaknar kommuninvånarna upp till en sval morgon med temperaturer som ligger runt 13 grader Celsius. Under dagen förväntas temperaturen stiga till ungefär 17 grader. Det är dock värt att notera att det finns en risk för lokala skurar framåt kvällen, så det kan vara klokt att ta med ett paraply om du planerar att vara utomhus.

Kollektivtrafik:
Pendeltågspassagerare bör vara medvetna om att det kan förekomma störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Detta kan påverka resplaner, så det rekommenderas att kontrollera aktuell information om pendeltågens status om du är beroende av kollektivtrafiken idag.

Blåljus:
Inga speciella händelser rapporteras från blåljusmyndigheterna idag. Detta är goda nyheter för Märstaborna, och det verkar som att samhället för närvarande har en lugn och säker dag.

Trafik:
För de som kör bil finns det goda nyheter att rapportera – trafiken på vägarna i kommunen förväntas vara normal med ingen kända störningar eller incidenter som påverkar framkomligheten.

slottsby_helsida
joes-helsida
connys_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
ica_outsider
storemore_out
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys