centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen 28 september!

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik: Risk för störningar i pendeltågstrafik på grund av personalbrist
Morgonen den 28 september inleds med en varning för eventuella störningar i pendeltågstrafiken i Märsta och området runt omkring. Orsaken är en pågående personalbrist som kan påverka tågtjänsterna. Resenärer uppmanas att vara beredda på eventuella förseningar och hålla sig uppdaterade om trafikläget.

Väder: En fin dag med 20 grader men molnigt
Dagens väderutsikter ser lovande ut med en förväntad hög temperatur på 20 grader. Dock kommer morgonen att vara något svalare med cirka 11 grader och en molnig himmel. Det är klokt att ha med sig en extra tröja eller jacka när du ger dig ut under morgontimmarna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen
I gryningen rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna i Märsta och dess omgivningar. Inga större trafikproblem har rapporterats, vilket gör det smidigt för pendlare och resenärer att ta sig till sina destinationer.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
Vad gäller blåljusinsatser finns det inga speciella händelser att rapportera om just nu. Räddningstjänst, polis och andra nödresurser är i beredskap som vanligt för att säkerställa invånarnas trygghet.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider