Morgonkollen

Morgonkollen 28 september!

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik: Risk för störningar i pendeltågstrafik på grund av personalbrist
Morgonen den 28 september inleds med en varning för eventuella störningar i pendeltågstrafiken i Märsta och området runt omkring. Orsaken är en pågående personalbrist som kan påverka tågtjänsterna. Resenärer uppmanas att vara beredda på eventuella förseningar och hålla sig uppdaterade om trafikläget.

Väder: En fin dag med 20 grader men molnigt
Dagens väderutsikter ser lovande ut med en förväntad hög temperatur på 20 grader. Dock kommer morgonen att vara något svalare med cirka 11 grader och en molnig himmel. Det är klokt att ha med sig en extra tröja eller jacka när du ger dig ut under morgontimmarna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen
I gryningen rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna i Märsta och dess omgivningar. Inga större trafikproblem har rapporterats, vilket gör det smidigt för pendlare och resenärer att ta sig till sina destinationer.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
Vad gäller blåljusinsatser finns det inga speciella händelser att rapportera om just nu. Räddningstjänst, polis och andra nödresurser är i beredskap som vanligt för att säkerställa invånarnas trygghet.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

connys_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
storemore_out
pantamera_out
joes_outsider
nrh_sigtuna