Foto: Insändarbild/Ingvar Westin

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu: Väder, Trafik och Kollektivtrafik

centrum_artikel_host

Väder: Dagen inleds med behagligt väder i kommunen med en temperatur på 17 grader och en växlande molnighet. Det ser ut att bli en bra dag att vara utomhus, med chansen till lite sol emellanåt.

Kollektivtrafik: Resenärer som planerar att ta pendeltågen idag bör vara medvetna om en möjlig risk för störningar. Detta beror på personalbrist, vilket kan påverka tidtabeller och avgångar. Det rekommenderas att följa uppdateringar från SL för den senaste informationen om pendeltågstrafiken.

Blåljus: För närvarande finns det inga speciella händelser att rapportera inom blåljussektorn i kommunen. Det är en lugn morgon när det gäller nödsituationer och händelser som kräver insats från räddningstjänst, polis eller ambulans.

Trafik: För de som använder vägarna i kommunen ser trafiksituationen ut att vara normal med god framkomlighet. Inga stora trafikstörningar eller incidenter har rapporterats hittills, vilket gör resandet med bil smidigt och problemfritt.

ica_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida
pantamera_avc_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
joes_outsider
slottsby_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out