centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Ingvar Westin

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu: Väder, Trafik och Kollektivtrafik

centrum_artikel_host

Väder: Dagen inleds med behagligt väder i kommunen med en temperatur på 17 grader och en växlande molnighet. Det ser ut att bli en bra dag att vara utomhus, med chansen till lite sol emellanåt.

Kollektivtrafik: Resenärer som planerar att ta pendeltågen idag bör vara medvetna om en möjlig risk för störningar. Detta beror på personalbrist, vilket kan påverka tidtabeller och avgångar. Det rekommenderas att följa uppdateringar från SL för den senaste informationen om pendeltågstrafiken.

Blåljus: För närvarande finns det inga speciella händelser att rapportera inom blåljussektorn i kommunen. Det är en lugn morgon när det gäller nödsituationer och händelser som kräver insats från räddningstjänst, polis eller ambulans.

Trafik: För de som använder vägarna i kommunen ser trafiksituationen ut att vara normal med god framkomlighet. Inga stora trafikstörningar eller incidenter har rapporterats hittills, vilket gör resandet med bil smidigt och problemfritt.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
pantamera_out
klara_outsider