Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkollen - 25 september

centrum_artikel_host

Väder:
Morgonen den 25 september välkomnar oss med en behaglig temperatur på cirka 12-13 grader och växlande molnighet. Det ser ut att bli en dag där solen tittar fram emellanåt, men med några moln som ger variation till vädret. Som varmast cirka 17 grader.

Kollektivtrafik:
Resenärer som planerar att använda pendeltågen i dag bör vara medvetna om att det kan förekomma störningar på grund av personalbrist. Detta kan påverka tidtabeller och resor, så det är klokt att vara förberedd och kolla aktuell information innan du ger dig av.

Blåljus:
I övrigt finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Räddningstjänst, polis och ambulans verkar som vanligt och är redo att agera vid behov.

Trafik:
För de som använder vägarna i kommunen kan vi glädjande meddela att det råder normal framkomlighet. Inga större incidenter eller vägarbeten rapporteras för närvarande, vilket innebär att du kan förvänta dig smidiga resor på vägarna idag.

Håll dig uppdaterad genom att besöka märsta.nu för de senaste nyheterna och uppdateringarna under dagen. Ha en trevlig och säker lördag!

ica_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
storemore_out
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh_sigtuna