Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 22 september:

centrum_artikel_host

Väder:
Idag vaknar vi upp till en behaglig morgon med en temperatur på ca 15 grader. Under dagen förväntas temperaturen stiga till omkring 20 grader med växlande molnighet. Det ser ut att bli en dag med skiftande väderförhållanden, så det kan vara bra att ha med sig en paraply eller regnjacka om vädret skulle skifta.

Kollektivtrafik:
Vi vill informera våra läsare om eventuella störningar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Det kan vara klokt att dubbelkolla tidtabeller och eventuella förändringar om du är beroende av pendeltågen för din dagliga resa.

Trafik:
För de som använder vägarna i vår kommun idag finns det goda nyheter att rapportera. Trafiken rullar som vanligt, och vi förväntar oss ingen speciell påverkan på framkomligheten i kommunen. Det är alltså en bra dag att ge sig ut i trafiken utan större bekymmer.

Blåljus:
Vi har inga speciella händelser att rapportera från blåljussektorn för dagen. Det är alltid en lättnad när vi kan meddela att allt ser ut att vara lugnt och stabilt på den fronten.

Detta var morgonkollen med märsta.nu för den 22 september. Vi önskar er alla en trevlig dag och hoppas att ni har en smidig morgonpendling trots eventuella störningar i kollektivtrafiken. Ta hand om er därute!

joes-helsida
slottsby_helsida
connys_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
storemore_out
pantamera_out
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna