Foto: Insändarbild/Ingvar Westin

Morgonkollen

Morgonkollen - 21 september!

centrum_artikel_host

Väder
Idag väntas en dag med växlande molnighet i kommunen med cirka 20 grader i temperatur. Det ser ut att bli en behaglig dag för invånarna i kommunen med milda temperaturer och chans till solsken.

Kollektivtrafik:
Det är viktigt att vara medveten om att det kan förekomma störningar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Resenärer som använder pendeltågen uppmanas att vara beredda på eventuella förseningar och planera sin resa i förväg.

Trafik:
För bilister ser det ut att vara normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Detta innebär att resor med bilen bör inte påverkas av trafikrelaterade problem, men som alltid är det viktigt att följa trafikregler och vara uppmärksam på eventuella förändringar i väglaget.

Blåljus:
Inga speciella händelser inom blåljussektorn rapporteras för närvarande. Polis, brandkår och ambulans är verksamma som vanligt och inga större incidenter har rapporterats hittills.

storemore_helsida
ica_helsida
wenngarn_jul_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida
slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
joes_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
storemore_out
slottsby_outsider