eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 17 september!

centrum_artikel_host

Vädret:
Idag vaknar kommuninvånare upp till en behaglig morgon med temperaturer mellan 16 och 17 grader. Dock finns det en viss risk för lokala skurar under förmiddagen, så det kan vara bra att ta med sig paraplyet när man ger sig ut. Senare under dagen förväntas växlande molnighet, så se till att ha kläder som passar för skiftande väder.

Kollektivtrafik:
Vi vill uppmärksamma att det kan förekomma störningar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Det kan vara bra att vara lite extra förberedd om du är beroende av pendeltåget för din resa. Dubbelkolla tidtabeller och eventuella uppdateringar från SL för att undvika onödiga förseningar.

Trafik:
I kommunen råder lugn och harmoni på vägarna idag. Det ser ut att vara en bra dag att ta bilen om du har ärenden att utföra eller om du helt enkelt vill njuta av en skön körning.

Blåljus:
Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen när det kommer till blåljusverksamheten. Det är alltid positivt att höra att det är fridfullt och tryggt i vår kommun.

Morgonkollen

Nyheter Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Nyheter Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
mp_eu_outsider
storemore_out