centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen 16 september.

centrum_artikel_host

Väder:
Dagens väderprognos visar att kommuninvånare kommer uppleva en temperatur på 19 grader Celsius med ett molnigt himlavalv. Det ser ut som en måttligt varm dag, perfekt för dem som föredrar en mild start på hösten.

Trafik:
I kommunen ser trafikläget ut att vara relativt lugnt under morgonen. Det är goda nyheter för alla som ska ut på vägarna och underlättar resandet för dem som har tidiga åtaganden. För att säkerställa en smidig resa, kom ihåg att hålla dig uppdaterad om eventuella trafikstörningar längs din rutt.

Kollektivtrafik:
När det gäller kollektivtrafiken rapporterar SL att busstrafiken i kommunen verkar fungera som vanligt utan några större störningar. Denna information kommer att vara till nytta för alla som är beroende av bussar för sin dagliga pendling eller resa.

Däremot, för resenärer som använder pendeltåg, bör du vara medveten om att det kan förekomma störningar på grund av personalbrist. Det är alltid en god idé att kontrollera de senaste uppdateringarna om din tågförbindelse om du är beroende av pendeltågstrafiken idag.

Blåljus:
Tidigt i morse inträffade en olycka vid Måby och en person fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

centrum_host_helsida
brobygget_2024

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

connys_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna