centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen 16 september.

centrum_artikel_host

Väder:
Dagens väderprognos visar att kommuninvånare kommer uppleva en temperatur på 19 grader Celsius med ett molnigt himlavalv. Det ser ut som en måttligt varm dag, perfekt för dem som föredrar en mild start på hösten.

Trafik:
I kommunen ser trafikläget ut att vara relativt lugnt under morgonen. Det är goda nyheter för alla som ska ut på vägarna och underlättar resandet för dem som har tidiga åtaganden. För att säkerställa en smidig resa, kom ihåg att hålla dig uppdaterad om eventuella trafikstörningar längs din rutt.

Kollektivtrafik:
När det gäller kollektivtrafiken rapporterar SL att busstrafiken i kommunen verkar fungera som vanligt utan några större störningar. Denna information kommer att vara till nytta för alla som är beroende av bussar för sin dagliga pendling eller resa.

Däremot, för resenärer som använder pendeltåg, bör du vara medveten om att det kan förekomma störningar på grund av personalbrist. Det är alltid en god idé att kontrollera de senaste uppdateringarna om din tågförbindelse om du är beroende av pendeltågstrafiken idag.

Blåljus:
Tidigt i morse inträffade en olycka vid Måby och en person fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider