centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Ingvar Westin

Morgonkollen

Morgonkollen - 14 september.

centrum_artikel_host

Väder: Svalare morgon med 6-7 grader, under dagen molnigt och 15 grader.
Dagens morgon börjar med en kyligare inledning när temperaturerna sjunker till 6-7 grader. Det är ett tydligt tecken på att hösten närmar sig med stegrande hastighet. Under dagen kan invånarna i vår kommun förvänta sig ett molnigt väder med en maximal temperatur på 15 grader. Det är ett utmärkt tillfälle att plocka fram de varmare kläderna och njuta av en mysig höstdag.

Kollektivtrafik: Risk för störningar i pendeltågstrafiken pga personabrist.
Pendeltågsresenärer bör vara medvetna om möjliga störningar i trafiken idag på grund av personalbrist. Det kan leda till vissa oregelbundenheter och förseningar, så det är klokt att vara ute i god tid och hålla sig informerad om eventuella uppdateringar från trafikmyndigheterna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.
Trafikförhållandena på vägarna i vår kommun ser ut att vara i god ordning idag, och det förväntas inte några större problem. Det är alltid bra att följa de vanliga trafikreglerna och säkerhetsåtgärderna för en säker resa.

Blåljus: MC-förare till sjukhus. En MC-förare fördes till sjukhus efter en olycka vid midnatt på E4:an.

Detta var morgonkollen för den 14 september med de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafikförhållandena och händelser inom blåljussektorn. Ha en trevlig dag och var försiktig när du är ute och reser!

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys