centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkollen 13 september

centrum_artikel_host

Väder: 16 grader och molnigt
Idag vaknar vi upp till en morgon med molnigt väder och en temperatur på 16 grader. Det ser ut att bli en ganska behaglig dag för alla som planerar att vistas utomhus, men ta med dig en jacka för att vara på den säkra sidan.

Kollektivtrafik: Risk för störningar i pendeltågstrafiken pga personalbrist
För pendlare är det viktigt att vara medveten om att det kan förekomma störningar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Det är alltid en bra idé att kolla upp aktuell information om ditt pendeltåg innan du ger dig iväg och planera din resa i förväg om möjligt.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen
För de som tar bilen till jobbet eller skolan idag verkar det vara en smidig morgon. Trafiken rapporteras ha normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Kom ihåg att köra säkert och hålla dig uppdaterad om eventuella trafikproblem som kan uppstå under dagen.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
Det verkar vara en lugn morgon när det gäller blåljushändelser. Inga speciella händelser har rapporterats, vilket är goda nyheter för allmänheten.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
klara_outsider
centrum_outsider_host