eu_valet_panorama
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkollen 9 september!

centrum_artikel_host

Morgonen vaknade upp till en disig start i kommunen med en temperatur på ungefär 18 grader Celsius. Men, som om för att förlåta det molniga morgonväder som omfamnade kommunen, utlovades en fantastisk höstdag med ett värmerekord på 24 grader Celsius senare under dagen.

Kollektivtrafik: Resenärer som är beroende av pendeltågstrafiken bör vara medvetna om att det finns en risk för störningar idag. Trafikinformationen uppdateras kontinuerligt, så det är en bra idé att hålla sig uppdaterad om förändringar i tidtabellen om du planerar att använda pendeltågen.

Blåljus: Inga speciella händelser rapporteras från blåljusmyndigheterna idag. Det verkar som om kommunen har en lugn start på dagen när det gäller nödsituationer och polisiära insatser.

Trafik: För dem som är på vägarna idag kan det vara glädjande att veta att trafiken i kommunen verkar vara lugn. Detta innebär smidigare och snabbare resor för alla som är på väg till arbete eller andra destinationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

connys_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan
bygdensdag_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
seniormassa_outsider
connys
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna