eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild/Ingvar Westlin

Morgonkollen

Morgonen inleds med molnigt väder och en temperatur på 18 grader i kommunen och dess omgivningar. Det ser ut att bli en dag utan nederbörd.

centrum_artikel_host

Väder:
En mild morgon med 18 grader i luften välkomnar invånarna i kommunen idag. Molnen dominerar himlen, och det förväntas ingen nederbörd under dagen. Detta kan vara en perfekt tidpunkt att njuta av det svenska höstvädret innan vinterkylan tar vid.

Kollektivtrafik:
Resenärer som använder pendeltågen bör vara medvetna om en möjlig risk för störningar i trafiken. Personalbrist kan påverka pendeltågstrafiken, så det kan vara bra att vara förberedd och följa uppdateringar från trafikmyndigheterna om du är beroende av denna transportform.

Trafik:
På vägarna i kommunen råder normal framkomlighet, och inga speciella trafikstörningar har rapporterats. Det innebär att pendlande och lokal trafik kan röra sig smidigt och utan onödiga förseningar.

Blåljus:
För närvarande finns det inga speciella händelser eller incidenter att rapportera om inom blåljussektorn. Polis, räddningstjänst och ambulansverksamhet verkar vara i sitt vanliga skick, vilket är ett gott tecken för invånarnas säkerhet.

Denna text genererades med en textrobot

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
storemore_out