kommun_skoterska

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 8 juni

centrum_artikel_host

Blåljus:
En person har gripits misstänkt för drograttfylleri efter en trafikolycka som inträffade i Valsta under gårdagskvällen. Olyckan, som ledde till trafikstörningar, är för närvarande under utredning av de lokala myndigheterna.

Trafik:
God nyheter för bilister i kommunen! Trafiken flyter normalt på vägarna idag. Efter den tidigare trafikolyckan i Valsta har vägarna återgått till sin vanliga framkomlighet. Det är viktigt att fortsätta att vara uppmärksam och köra säkert för att undvika olyckor och trafikstockningar.

Väder:
Dagens väderprognos visar på en sval morgon med temperaturer mellan 8-9 grader. Det kan vara klokt att klä sig varmt och ta med en paraply, då det förväntas vara molnigt under förmiddagen. Mot eftermiddagen kan det bli något varmare med möjliga solglimtar, men en övergripande mild dag förväntas.

Kollektivtrafik:
Resenärer som är beroende av pendeltågstrafiken kan råka ut för vissa störningar idag på grund av personalbrist. Det kan resultera i förseningar och inställda avgångar. Lokala myndigheter arbetar för att lösa situationen så snabbt som möjligt och återställa normal pendeltågstrafik. Resenärer rekommenderas att hålla sig uppdaterade via SL:s officiella kanaler för att få den senaste informationen om eventuella förändringar.

Det var morgonens sammanfattning av nyheterna från märsta.nu. Vi håller dig uppdaterad med de senaste händelserna och informationen för att hjälpa dig att navigera genom dagen. Var noga med att följa trafikregler och vara medveten om väderförhållandena när du ger dig ut idag. Ha en trevlig dag!

EXTRA

Skatten ökar och SL-kortet blir dyrare

Politik Region Stockholm meddelade på onsdagen sin budget för det kommande året, och den innebär en kärv verklighet för länets invånare. SL-kortet blir 50 kronor dyrare, och skatten höjs med 30 öre per intjänad hundralapp.

joes-helsida
mp_ute_helsida
pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna
adhd_kommun

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

connys_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

defacto_helsida

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

centrum_host_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

ica_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
pantamera_out
mp_ute_outsider
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
joes_outsider
connys
centrum_outsider_host
kommun_adhd_outsider