aldreomsorg_sigtunakommun_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 8 juni

Blåljus:
En person har gripits misstänkt för drograttfylleri efter en trafikolycka som inträffade i Valsta under gårdagskvällen. Olyckan, som ledde till trafikstörningar, är för närvarande under utredning av de lokala myndigheterna.

Trafik:
God nyheter för bilister i kommunen! Trafiken flyter normalt på vägarna idag. Efter den tidigare trafikolyckan i Valsta har vägarna återgått till sin vanliga framkomlighet. Det är viktigt att fortsätta att vara uppmärksam och köra säkert för att undvika olyckor och trafikstockningar.

Väder:
Dagens väderprognos visar på en sval morgon med temperaturer mellan 8-9 grader. Det kan vara klokt att klä sig varmt och ta med en paraply, då det förväntas vara molnigt under förmiddagen. Mot eftermiddagen kan det bli något varmare med möjliga solglimtar, men en övergripande mild dag förväntas.

Kollektivtrafik:
Resenärer som är beroende av pendeltågstrafiken kan råka ut för vissa störningar idag på grund av personalbrist. Det kan resultera i förseningar och inställda avgångar. Lokala myndigheter arbetar för att lösa situationen så snabbt som möjligt och återställa normal pendeltågstrafik. Resenärer rekommenderas att hålla sig uppdaterade via SL:s officiella kanaler för att få den senaste informationen om eventuella förändringar.

Det var morgonens sammanfattning av nyheterna från märsta.nu. Vi håller dig uppdaterad med de senaste händelserna och informationen för att hjälpa dig att navigera genom dagen. Var noga med att följa trafikregler och vara medveten om väderförhållandena när du ger dig ut idag. Ha en trevlig dag!

brobygget_pask
eu-valet

Pinbackshallen ny plats för förtidsröstningen

Politik Inför det kommande valet till Europaparlamentet den 9 juni introducerar Sigtuna kommun nya möjligheter för förtidsröstning. Från och med den 22 maj kommer väljare att kunna förtidsrösta i Pinbackshallen, vilket är en nyhet för i år.

connys_helsida
centrum_host_helsida
sd_pask_helsida
storemore_helsida
EXTRA

Utreds för mord – Häktas för narkotikabrott

Nyheter Polisen utreder ett misstänkt mordfall efter att det kommit uppgifter om att ett spädbarn försvunnit i Märsta. Under en undersökning av de misstänktas bostad upptäcktes en betydande mängd narkotika. En man har häktats för grovt narkotikabrott medan en kvinna har frisläppts.

pantamera_avc_helsida

Höjt pris på tilläggsavgift

Notiser SL höjer tilläggsavgiften till 1 850 kronor från och med den 2 april. Detta beslutades av Trafiknämnden i november förra året med syftet att minska fuskåkandet och öka intäkterna för kollektivtrafiken.

steningekompani_helsida

Påsken högrisk för trafikolyckor

Nyheter Påsken är en av årets största högtider, men tyvärr är den också en högriskhelg för rattfylla. Vägarna 263 och E4 är två av vägarna som är intensiva under påskhelgen.

Grus- och sandupptagning inleds från 1 april

Nyheter Varje vår, när vinterns frost börjar släppa sitt grepp, inleds arbetet med sandupptagning i Sigtuna kommun. Enligt kommunens rutiner planeras sandupptagningen att börja tidigast den 1 april, men tidpunkten kan variera beroende på väderförhållandena.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
outsider_aldreomsorg
ridskola_2020_outsider
brobygget_pask_outsider
storemore_out
pantamera_out
sd_pask_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys