Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 5 juni!

Kommunen vaknar upp till en strålande morgon då en vacker dag med temperaturer runt 20 grader förutspås. Enligt den senaste morgonkollen med märsta.nu ser det ut att bli en perfekt dag att njuta av utomhusaktiviteter och det förväntas bli behagligt väder för både lokalbefolkningen och besökare.

Trafikläget ser ut att vara normalt med god framkomlighet på vägarna. Dock finns det vissa störningar att vara medveten om i pendeltågstrafiken. Resenärer som planerar att använda sig av pendeltågen uppmanas att vara förberedda på eventuella förseningar eller ändrade avgångstider. Det är alltid bra att kontrollera aktuell information och uppdateringar innan man ger sig iväg.

När det gäller säkerhetsläget i området rapporteras det om en lugn kväll och natt. Inga större händelser eller incidenter har rapporterats, vilket är en positiv nyhet för Märsta och dess invånare. Det ger en känsla av trygghet och lugn i samhället.

Denna text genererades med en textrobot

Så många fick försörjningsstöd

Nyheter Andelen invånare som mottar ekonomiskt bistånd i Sigtuna kommun nådde under sommaren sin lägsta nivå sedan minst 2014, enligt ny preliminär statistik från Socialstyrelsen.

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Nyheter I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Nyheter Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening