kommun_skoterska

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 5 juni!

centrum_artikel_host

Kommunen vaknar upp till en strålande morgon då en vacker dag med temperaturer runt 20 grader förutspås. Enligt den senaste morgonkollen med märsta.nu ser det ut att bli en perfekt dag att njuta av utomhusaktiviteter och det förväntas bli behagligt väder för både lokalbefolkningen och besökare.

Trafikläget ser ut att vara normalt med god framkomlighet på vägarna. Dock finns det vissa störningar att vara medveten om i pendeltågstrafiken. Resenärer som planerar att använda sig av pendeltågen uppmanas att vara förberedda på eventuella förseningar eller ändrade avgångstider. Det är alltid bra att kontrollera aktuell information och uppdateringar innan man ger sig iväg.

När det gäller säkerhetsläget i området rapporteras det om en lugn kväll och natt. Inga större händelser eller incidenter har rapporterats, vilket är en positiv nyhet för Märsta och dess invånare. Det ger en känsla av trygghet och lugn i samhället.

Denna text genererades med en textrobot

defacto_helsida
nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

joes-helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

centrum_host_helsida
ica_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

mp_ute_helsida
connys_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

adhd_kommun

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_adhd_outsider
mp_ute_outsider
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
connys
joes_outsider
ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider