centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

centrum_artikel_host

Väder: Vi kan förvänta oss en behaglig morgon med en temperatur på 18 grader och växlande molnighet. Ta med en lätt jacka om du ska vara ute tidigt på dagen.

Blåljus: Inatt har det varit en lugn kväll och natt i kommunen, och det finns inga speciella händelser att rapportera om från blåljussektorn. Polis, brandkår och ambulanser har inte behövt ingripa i några större händelser under natten.

Kollektivtrafik: Tyvärr uppstår det störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Detta kan leda till förseningar och inställda tåg. Vi rekommenderar resenärer att kontrollera tidtabellen och vara beredda på eventuella förändringar i morgonpendlingen. Resenärer kan också välja att undersöka alternativa transportmedel, som bussar eller bilpooltjänster.

Trafik: När det gäller trafiksituationen i kommunen rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna. Inga större incidenter eller olyckor har rapporterats hittills. Resenärer kan förvänta sig en relativt smidig morgonpendling, förutsatt att de tar hänsyn till eventuella pendeltågsstörningar.

Det var allt för morgonkollen med märsta.nu. Vi kommer att hålla er uppdaterade med de senaste nyheterna och händelserna i kommunen. Ha en trevlig dag och var försiktig i trafiken!

Den här texten genererades med en textrobot

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider