defacto_pan2020

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

centrum_artikel_host

Väder: Vi kan förvänta oss en behaglig morgon med en temperatur på 18 grader och växlande molnighet. Ta med en lätt jacka om du ska vara ute tidigt på dagen.

Blåljus: Inatt har det varit en lugn kväll och natt i kommunen, och det finns inga speciella händelser att rapportera om från blåljussektorn. Polis, brandkår och ambulanser har inte behövt ingripa i några större händelser under natten.

Kollektivtrafik: Tyvärr uppstår det störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Detta kan leda till förseningar och inställda tåg. Vi rekommenderar resenärer att kontrollera tidtabellen och vara beredda på eventuella förändringar i morgonpendlingen. Resenärer kan också välja att undersöka alternativa transportmedel, som bussar eller bilpooltjänster.

Trafik: När det gäller trafiksituationen i kommunen rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna. Inga större incidenter eller olyckor har rapporterats hittills. Resenärer kan förvänta sig en relativt smidig morgonpendling, förutsatt att de tar hänsyn till eventuella pendeltågsstörningar.

Det var allt för morgonkollen med märsta.nu. Vi kommer att hålla er uppdaterade med de senaste nyheterna och händelserna i kommunen. Ha en trevlig dag och var försiktig i trafiken!

Den här texten genererades med en textrobot

joes-helsida
ica_helsida
adhd_kommun

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

nrh_sigtuna

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

mp_ute_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
mp_ute_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
kommun_skoterska_outsider
connys
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh
ica_outsider