Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

Väder: Vi kan förvänta oss en behaglig morgon med en temperatur på 18 grader och växlande molnighet. Ta med en lätt jacka om du ska vara ute tidigt på dagen.

Blåljus: Inatt har det varit en lugn kväll och natt i kommunen, och det finns inga speciella händelser att rapportera om från blåljussektorn. Polis, brandkår och ambulanser har inte behövt ingripa i några större händelser under natten.

Kollektivtrafik: Tyvärr uppstår det störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Detta kan leda till förseningar och inställda tåg. Vi rekommenderar resenärer att kontrollera tidtabellen och vara beredda på eventuella förändringar i morgonpendlingen. Resenärer kan också välja att undersöka alternativa transportmedel, som bussar eller bilpooltjänster.

Trafik: När det gäller trafiksituationen i kommunen rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna. Inga större incidenter eller olyckor har rapporterats hittills. Resenärer kan förvänta sig en relativt smidig morgonpendling, förutsatt att de tar hänsyn till eventuella pendeltågsstörningar.

Det var allt för morgonkollen med märsta.nu. Vi kommer att hålla er uppdaterade med de senaste nyheterna och händelserna i kommunen. Ha en trevlig dag och var försiktig i trafiken!

Den här texten genererades med en textrobot

Så många fick försörjningsstöd

Nyheter Andelen invånare som mottar ekonomiskt bistånd i Sigtuna kommun nådde under sommaren sin lägsta nivå sedan minst 2014, enligt ny preliminär statistik från Socialstyrelsen.

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Nyheter I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Varnar för ockerpriser vid Arlanda

Nyheter Svenska Taxiförbundet har vänt sig till regeringen med ett förslag om att införa nya regler i Taxitrafiklagen för att skydda konsumenter från överprissättning, speciellt vid Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening