eldsjal2024_pan

Morgonkollen

märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

centrum_artikel_host

Väder: Växlande molnighet och 15 grader
Dagens väderprognos visar på en blandning av sol och moln över kommunen. Temperaturen förväntas ligga runt 15 grader, vilket gör det till en relativt mild dag. Det kan vara en bra idé att ha med sig en lätt jacka eller tröja för att vara förberedd på väderomslag under dagen.

Kollektivtrafik: Problem i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist
Tyvärr rapporteras det om problem i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Det kan vara bra att vara förberedd på eventuella förseningar eller inställda avgångar. Resenärer uppmanas att hålla sig uppdaterade om trafikläget genom att besöka Trafikverkets webbplats eller använda respektive transportbolags app för att få de senaste uppdateringarna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen
Vägarna i kommunen rapporteras ha normal framkomlighet under morgonen. Inga större trafikstörningar eller olyckor har rapporterats. Detta innebär att bilister och andra trafikanter kan förvänta sig en smidig resa till sina destinationer. Som alltid uppmanas förare att köra försiktigt och följa trafikreglerna för att säkerställa en säker resa.

Blåljus: Lugn kväll och natt
Enligt de senaste rapporterna har det varit en lugn kväll och natt i kommunen. Inga större händelser eller olyckor har inträffat. Detta är alltid en positiv nyhet och visar på det fortsatta arbetet för att upprätthålla säkerhet och trygghet i området.

Avslutningsvis, detta var Morgonkollen med Märsta.nu för den 2 juni. Med en väderprognos som visar på växlande molnighet och en mild temperatur, kan invånare och besökare förbereda sig för dagens aktiviteter. Trots personalbristen i pendeltågstrafiken, är det viktigt att hålla sig uppdaterad om trafikläget för en smidig resa. Dessutom är det glädjande att rapportera om en lugn kväll och natt i kommunen. Ha en trevlig dag!

eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
pantamera_out