kommun_skoterska

Morgonkollen

märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

centrum_artikel_host

Väder: Växlande molnighet och 15 grader
Dagens väderprognos visar på en blandning av sol och moln över kommunen. Temperaturen förväntas ligga runt 15 grader, vilket gör det till en relativt mild dag. Det kan vara en bra idé att ha med sig en lätt jacka eller tröja för att vara förberedd på väderomslag under dagen.

Kollektivtrafik: Problem i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist
Tyvärr rapporteras det om problem i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Det kan vara bra att vara förberedd på eventuella förseningar eller inställda avgångar. Resenärer uppmanas att hålla sig uppdaterade om trafikläget genom att besöka Trafikverkets webbplats eller använda respektive transportbolags app för att få de senaste uppdateringarna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen
Vägarna i kommunen rapporteras ha normal framkomlighet under morgonen. Inga större trafikstörningar eller olyckor har rapporterats. Detta innebär att bilister och andra trafikanter kan förvänta sig en smidig resa till sina destinationer. Som alltid uppmanas förare att köra försiktigt och följa trafikreglerna för att säkerställa en säker resa.

Blåljus: Lugn kväll och natt
Enligt de senaste rapporterna har det varit en lugn kväll och natt i kommunen. Inga större händelser eller olyckor har inträffat. Detta är alltid en positiv nyhet och visar på det fortsatta arbetet för att upprätthålla säkerhet och trygghet i området.

Avslutningsvis, detta var Morgonkollen med Märsta.nu för den 2 juni. Med en väderprognos som visar på växlande molnighet och en mild temperatur, kan invånare och besökare förbereda sig för dagens aktiviteter. Trots personalbristen i pendeltågstrafiken, är det viktigt att hålla sig uppdaterad om trafikläget för en smidig resa. Dessutom är det glädjande att rapportera om en lugn kväll och natt i kommunen. Ha en trevlig dag!

defacto_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

nrh_sigtuna

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

joes-helsida
mp_ute_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

ica_helsida
adhd_kommun

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

pantamera_avc_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
connys
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
kommun_adhd_outsider
mp_ute_outsider
joes_outsider
ica_outsider