defacto_pan2020

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder: Idag förväntas vi ha växlande molnighet och en temperatur på cirka 15 grader. Det kan vara bra att ha med sig en lätt jacka eller tröja för att vara förberedd på eventuella kyliga vindar.

Kollektivtrafik: Tyvärr rapporteras det om störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem. Det kan vara bra att kolla med SL eller följa Märsta.nu för uppdaterad information om eventuella förseningar eller ersättningstrafik.

Trafik: För tillfället ser det ut som att det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Det innebär att det inte finns några större rapporterade trafikhändelser eller avvikelser som kan påverka din resa. Var ändå uppmärksam och följ trafikinformationen om du ska ut och resa idag.

Blåljus: Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det betyder att inga större olyckor eller incidenter har inträffat som kräver extra uppmärksamhet från allmänheten.

Tack för att du delade morgonkollen med oss från Märsta.nu! Om du har fler frågor eller om det är något annat jag kan hjälpa dig med är det bara att säga till.

ica_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

adhd_kommun

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

nrh_sigtuna
joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

mp_ute_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_ute_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh
joes_outsider
ica_outsider