Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Väder: Idag förväntas vi ha växlande molnighet och en temperatur på cirka 15 grader. Det kan vara bra att ha med sig en lätt jacka eller tröja för att vara förberedd på eventuella kyliga vindar.

Kollektivtrafik: Tyvärr rapporteras det om störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem. Det kan vara bra att kolla med SL eller följa Märsta.nu för uppdaterad information om eventuella förseningar eller ersättningstrafik.

Trafik: För tillfället ser det ut som att det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Det innebär att det inte finns några större rapporterade trafikhändelser eller avvikelser som kan påverka din resa. Var ändå uppmärksam och följ trafikinformationen om du ska ut och resa idag.

Blåljus: Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det betyder att inga större olyckor eller incidenter har inträffat som kräver extra uppmärksamhet från allmänheten.

Tack för att du delade morgonkollen med oss från Märsta.nu! Om du har fler frågor eller om det är något annat jag kan hjälpa dig med är det bara att säga till.

EXTRA

Vattenland i Rosersberg klubbat

Politik Det omtalade vattenlandet i Rosersberg har nu klubbats: - Det är bra för regionen, kommunen och inte minst Rosersberg, sa kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Så många fick försörjningsstöd

Notiser Andelen invånare som mottar ekonomiskt bistånd i Sigtuna kommun nådde under sommaren sin lägsta nivå sedan minst 2014, enligt ny preliminär statistik från Socialstyrelsen.

EXTRA

Holst lämnar som Kommunstyrelsens ordförande

Politik Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) meddelar på tisdagsmorgonen att han lämnar sitt uppdrag: - Det är dags för mig att lämna över till en ny förmåga, säger Olov Holst i ett uttalande.

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Notiser I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening