eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder: Idag förväntas vi ha växlande molnighet och en temperatur på cirka 15 grader. Det kan vara bra att ha med sig en lätt jacka eller tröja för att vara förberedd på eventuella kyliga vindar.

Kollektivtrafik: Tyvärr rapporteras det om störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem. Det kan vara bra att kolla med SL eller följa Märsta.nu för uppdaterad information om eventuella förseningar eller ersättningstrafik.

Trafik: För tillfället ser det ut som att det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Det innebär att det inte finns några större rapporterade trafikhändelser eller avvikelser som kan påverka din resa. Var ändå uppmärksam och följ trafikinformationen om du ska ut och resa idag.

Blåljus: Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det betyder att inga större olyckor eller incidenter har inträffat som kräver extra uppmärksamhet från allmänheten.

Tack för att du delade morgonkollen med oss från Märsta.nu! Om du har fler frågor eller om det är något annat jag kan hjälpa dig med är det bara att säga till.

connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys