centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder: Idag förväntas vi ha växlande molnighet och en temperatur på cirka 15 grader. Det kan vara bra att ha med sig en lätt jacka eller tröja för att vara förberedd på eventuella kyliga vindar.

Kollektivtrafik: Tyvärr rapporteras det om störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem. Det kan vara bra att kolla med SL eller följa Märsta.nu för uppdaterad information om eventuella förseningar eller ersättningstrafik.

Trafik: För tillfället ser det ut som att det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Det innebär att det inte finns några större rapporterade trafikhändelser eller avvikelser som kan påverka din resa. Var ändå uppmärksam och följ trafikinformationen om du ska ut och resa idag.

Blåljus: Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det betyder att inga större olyckor eller incidenter har inträffat som kräver extra uppmärksamhet från allmänheten.

Tack för att du delade morgonkollen med oss från Märsta.nu! Om du har fler frågor eller om det är något annat jag kan hjälpa dig med är det bara att säga till.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
brobygget_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider