kommun_skoterska

Morgonkollen

märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

centrum_artikel_host

Blåljus: Just nu rapporteras inga speciella händelser från vårt område. Polis, räddningstjänst och övriga blåljusaktörer arbetar i vanlig ordning för att upprätthålla säkerheten i kommunen.

Väder: Idag förväntas molnigt väder med en temperatur på cirka 20 grader. Det kan vara bra att ta med en lätt jacka eller en paraply ifall regnskurar uppstår.

Trafik: På vägarna i kommunen råder normal framkomlighet, vilket innebär att inga större trafikstörningar har rapporterats. Det är alltid viktigt att vara uppmärksam och följa trafikreglerna för att undvika incidenter.

Kollektivtrafik: Tyvärr meddelas det om en reducerad trafik på pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Resenärer som är beroende av pendeltåget uppmanas att vara medvetna om detta och planera sin resa i förväg. Det kan vara klokt att kolla upp eventuella alternativa färdmedel eller tidtabellsändringar för att undvika förseningar.

märsta.nu fortsätter att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna i vår kommun. Ha en trevlig dag!

Denna text genererades med en textrobot

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

mp_ute_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

defacto_helsida
adhd_kommun

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

connys_helsida
joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

nrh_sigtuna

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
kommun_adhd_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
joes_outsider
mp_ute_outsider
centrum_outsider_host
nrh