eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

centrum_artikel_host

Väderprognosen för dagen bjuder på en strålande soluppgång och en fin dag framför oss. Termometern förväntas nå cirka 18 grader, vilket ger perfekta förutsättningar för utomhusaktiviteter och utforskande av Märstas omgivningar.

I kollektivtrafiken kan det dock bli lite trassel under dagen. Tyvärr meddelar SL att det förekommer störningar på pendeltågslinjen mellan Märsta och Södertälje på grund av personalbrist. Resenärer ombeds att vara förberedda på eventuella förseningar eller omdirigeringar och att kontrollera SL:s webbplats för uppdaterad information om pendeltågstrafiken.

Till skillnad från kollektivtrafiken verkar trafiksituationen vara relativt lugn och normal i kommunen. Vägarna rapporteras ha normal framkomlighet, vilket innebär att resor med bil eller andra fordon inte bör påverkas av några större hinder eller trafikstockningar. Det är alltid en fördel att hålla sig uppdaterad om trafikläget via lokala trafikinformationstjänster för att undvika eventuella överraskningar på vägarna.

När det gäller blåljusrapporter kan vi konstatera att det var en lugn kväll och natt i Märsta. Inga speciella händelser rapporteras för tillfället. Räddningstjänsten och polisen fortsätter att vara beredda och arbeta för att hålla samhället tryggt och säkert.

Det var morgonkollen för idag med märsta.nu. Vi önskar er en fantastisk dag och hoppas att ni kan njuta av det fina vädret trots eventuella störningar i pendeltågstrafiken. Håll er uppdaterade och var rädda om er där ute!

Observera att nyheten är skriven utifrån de angivna uppgifterna och att det är möjligt att verkliga händelser kan skilja sig från det som framställts här.

Denna text har genererats med en textrobot

spedition_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
storemore_helsida
connys_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out