kommun_skoterska

Morgonkollen

Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

centrum_artikel_host

I dagens upplaga av Morgonkollen med märsta.nu ger vi dig de senaste uppdateringarna om väder, kollektivtrafik, trafik och blåljus i området. Här är vad du behöver veta för den 27 maj.

Väder:
Förvänta dig växlande molnighet under dagen med en temperatur på cirka 19 grader.

Kollektivtrafik:
Det förekommer störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem hos MTR. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad via SL-appen för att få den senaste informationen om eventuella ändringar eller förseningar i tågtrafiken.

Trafik:
Det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen för tillfället. Inga större hinder eller incidenter har rapporterats.

Blåljus:
Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om från blåljusmyndigheterna. Om det skulle ske något akut uppmanar vi dig att vara uppmärksam på lokala nyheter eller kontakta nödnumret vid behov.

Det var morgonkollen med märsta.nu för den 27 maj. Vi håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna i området. Ha en bra dag!

Denna text genererades med en textrobot

joes-helsida
defacto_helsida
mp_ute_helsida

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

centrum_host_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

ica_helsida
connys_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

adhd_kommun
pantamera_avc_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

nrh_sigtuna

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_skoterska_outsider
kommun_adhd_outsider
connys
ica_outsider
mp_ute_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh
pantamera_out