Morgonkollen

Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

I dagens upplaga av Morgonkollen med märsta.nu ger vi dig de senaste uppdateringarna om väder, kollektivtrafik, trafik och blåljus i området. Här är vad du behöver veta för den 27 maj.

Väder:
Förvänta dig växlande molnighet under dagen med en temperatur på cirka 19 grader.

Kollektivtrafik:
Det förekommer störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem hos MTR. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad via SL-appen för att få den senaste informationen om eventuella ändringar eller förseningar i tågtrafiken.

Trafik:
Det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen för tillfället. Inga större hinder eller incidenter har rapporterats.

Blåljus:
Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om från blåljusmyndigheterna. Om det skulle ske något akut uppmanar vi dig att vara uppmärksam på lokala nyheter eller kontakta nödnumret vid behov.

Det var morgonkollen med märsta.nu för den 27 maj. Vi håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna i området. Ha en bra dag!

Denna text genererades med en textrobot

EXTRA

Vattenland i Rosersberg klubbat

Politik Det omtalade vattenlandet i Rosersberg har nu klubbats: - Det är bra för regionen, kommunen och inte minst Rosersberg, sa kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Så många fick försörjningsstöd

Notiser Andelen invånare som mottar ekonomiskt bistånd i Sigtuna kommun nådde under sommaren sin lägsta nivå sedan minst 2014, enligt ny preliminär statistik från Socialstyrelsen.

EXTRA

Holst lämnar som Kommunstyrelsens ordförande

Politik Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) meddelar på tisdagsmorgonen att han lämnar sitt uppdrag: - Det är dags för mig att lämna över till en ny förmåga, säger Olov Holst i ett uttalande.

Mälartåg ökar trafiken via Märsta

Notiser I och med Mälartågs övertagande av trafik på sträckan Uppsala-Märsta-Stockholm kommer det nu att bli 34 nya avgångar per vecka. Vilket ger halvtimmestrafik på vardagar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening