centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

centrum_artikel_host

märsta.nu välkomnar sina läsare till ännu en dag med den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken, blåljusnyheter och trafikförhållandena i regionen. Här är Morgonkollen för den 26 maj.

Väder: För dagens väderprognos förväntas växlande molnighet över Märsta med en temperatur på cirka 26 grader. Det ser ut att bli en behaglig dag, och det kan vara bra att ha solskydd och en vattenflaska till hands för dem som planerar att vara utomhus.

Kollektivtrafik: Tyvärr rapporteras det om störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalproblem. Resenärer uppmanas att hålla sig uppdaterade genom att använda SL-appen, där de kan få den senaste informationen om eventuella förändringar i tidtabeller och avgångar. Det är alltid bra att vara förberedd och planera sin resa i förväg för att undvika onödiga förseningar.

Blåljus: För närvarande finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Detta innebär att polisen, räddningstjänsten och andra nödtjänster inte har några stora händelser eller incidenter att hantera i området. Det är positivt att inga akuta situationer har rapporterats och att det är en lugn start på dagen.

Trafik: Bra nyheter för alla trafikanter i kommunen! Det rapporteras om normal framkomlighet på vägarna. Detta innebär att inga väsentliga trafikstörningar har rapporterats, och det bör vara smidigt att ta sig runt i området. Det är alltid viktigt att fortsätta vara uppmärksam och följa trafikreglerna för att upprätthålla en säker och effektiv trafikmiljö.

Det var Morgonkollen med märsta.nu för den 26 maj. Håll dig uppdaterad genom att besöka märsta.nu för de senaste nyheterna och informationen om Märsta och dess omgivningar. Ha en trevlig dag!

Fotnot: Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

ica_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

sap_sep23_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

hockeyskola_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

nrh_sigtuna

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

joes-helsida

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
moderat_fokus_helsida

Sydkorea vill lära av Sigtunas barnomsorg

Nyheter Sydkorea står inför en utmaning när det kommer till den minskande födelsetal i landet, och politikerna letar nu efter lösningar genom att satsa på högkvalitativ barnomsorg. För att hitta inspiration har de vänt sig till de nordiska länderna och specifikt till Sigtuna kommun i Sverige.

Misstänkt för olaga intrång och hot greps av Polisen

Blåljus En man har gripits inom kommunen av polisen efter misstankar om olaga intrång och hot mot ett brottsoffer på hans före detta arbetsplats. Händelsen utspelade sig tidigt på morgonen den 18 september, då polisen snabbt agerade för att lösa fallet.

Långtidsarbetslösheten ökar

Nyheter Nyligen släppta arbetsmarknadsstatistik visar att långtidsarbetslösheten i Sigtuna kommun har ökat under den senaste månaden. Samtidigt har den jämfört med samma period föregående år minskat något, enligt rapporter från arbetsförmedlingen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
pantamera_out
connys
socialdem_sep23_outsider
moderat_bli_medlem
nrh
ica_outsider
swedol_outsider