valstadagen_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 25 maj!

centrum_artikel_host

Väder: En strålande dag förväntas med en temperatur på cirka 20 grader. Solen kommer att lysa över kommunen och det ser ut att bli perfekt väder för utomhusaktiviteter och njuta av den vackra omgivningen.

Blåljus: Under morgonen rapporteras inga speciella händelser inom blåljussektorn. Det har varit en lugn natt utan några större incidenter eller olyckor att rapportera om. Räddningstjänsten och polisen uppmanar allmänheten att fortsätta vara försiktiga och uppmärksamma på sin omgivning.

Trafik: Trafikläget i kommunen är normalt och det förväntas inga större trafikhinder under dagen. Vägarna är framkomliga och resenärer kan förvänta sig en smidig färd till sina destinationer. Trots detta är det alltid viktigt att vara uppmärksam och följa de allmänna trafikreglerna för att upprätthålla en säker trafikmiljö.

Kollektivtrafik: Det förekommer störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Det kan leda till förseningar och eventuella inställda avgångar. Resenärer uppmanas att besöka sl.se för att få den senaste informationen om tidtabeller och eventuella förändringar. Det är alltid bra att ha alternativa resvägar och vara förberedd på eventuella förseningar när man använder kollektivtrafiken.

märsta.nu kommer fortsätta att följa händelserna och rapportera om eventuella uppdateringar som kan påverka invånarna i kommunen. För att hålla sig uppdaterad om lokala nyheter och händelser, rekommenderas läsare att fortsätta besöka märsta.nu för de senaste uppdateringarna.

Denna text genererades med en textrobot

sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

connys_helsida
Wenngarns_cafe_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

elon_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

valstadagen
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

ica_helsida
joes-helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

nrh_sigtuna

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

pantamera_avc_helsida
mp_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

valstadagen_outsider
nrh
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
student_outsider
mp_outsider
wenngarn_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out