eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu 25 maj!

centrum_artikel_host

Väder: En strålande dag förväntas med en temperatur på cirka 20 grader. Solen kommer att lysa över kommunen och det ser ut att bli perfekt väder för utomhusaktiviteter och njuta av den vackra omgivningen.

Blåljus: Under morgonen rapporteras inga speciella händelser inom blåljussektorn. Det har varit en lugn natt utan några större incidenter eller olyckor att rapportera om. Räddningstjänsten och polisen uppmanar allmänheten att fortsätta vara försiktiga och uppmärksamma på sin omgivning.

Trafik: Trafikläget i kommunen är normalt och det förväntas inga större trafikhinder under dagen. Vägarna är framkomliga och resenärer kan förvänta sig en smidig färd till sina destinationer. Trots detta är det alltid viktigt att vara uppmärksam och följa de allmänna trafikreglerna för att upprätthålla en säker trafikmiljö.

Kollektivtrafik: Det förekommer störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Det kan leda till förseningar och eventuella inställda avgångar. Resenärer uppmanas att besöka sl.se för att få den senaste informationen om tidtabeller och eventuella förändringar. Det är alltid bra att ha alternativa resvägar och vara förberedd på eventuella förseningar när man använder kollektivtrafiken.

märsta.nu kommer fortsätta att följa händelserna och rapportera om eventuella uppdateringar som kan påverka invånarna i kommunen. För att hålla sig uppdaterad om lokala nyheter och händelser, rekommenderas läsare att fortsätta besöka märsta.nu för de senaste uppdateringarna.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida
spedition_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

connys_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
storemore_out
pantamera_out
spedition_outsider
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider