sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu den 21 maj:

centrum_artikel_host

Väder: Idag väntas en fin dag med en temperatur på 21 grader. Det ser ut att bli soligt och perfekt för utomhusaktiviteter.

Kollektivtrafik: Pendeltågen kan uppleva oregelbunden trafik idag på grund av personalproblem. Resenärer rekommenderas att kontrollera tidtabeller och vara förberedda på eventuella förseningar.

Trafik: Trafikläget i kommunen är lugnt för tillfället. Inga större rapporterade trafikhinder eller olyckor har inträffat. Det är en bra dag att ta sig runt på vägarna utan större problem.

Blåljus: Under den senaste kvällen och natten har inga speciella händelser rapporterats. Det har varit en lugn period utan några större incidenter. Räddningstjänsten och polisen är i beredskap som vanligt.

Det var morgonkollen med märsta.nu för den 21 maj. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna i området.

Denna text genererades med en textrobot

sportlov
connys_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

steningekompani_helsida
spedition_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

centrum_host_helsida

Ny aktör tar över Mälartåg

Nyheter Transdev kommer att ta över driften av Mälartåg, som ansvarar för den regionala tågtrafiken i Stockholm-Mälardalen, från och med den 16 juni i år.

Ökad befolkning trots färre födda barn

Nyheter Antalet nyfödda i Sverige fortsätter att minska enligt ny statistik från SCB. I Sigtuna kommun var antalet nyfödda det lägsta på elva år under 2023, med endast 546 levande födslar. Även om antalet nyfödda minskar, ökade den totala folkmängden i Sigtuna med 653 invånare.

fritidsbanken_sportlov
skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

funkisfest_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
connys
pantamera_out
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
spedition_outsider