valstadagen_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu den 21 maj:

centrum_artikel_host

Väder: Idag väntas en fin dag med en temperatur på 21 grader. Det ser ut att bli soligt och perfekt för utomhusaktiviteter.

Kollektivtrafik: Pendeltågen kan uppleva oregelbunden trafik idag på grund av personalproblem. Resenärer rekommenderas att kontrollera tidtabeller och vara förberedda på eventuella förseningar.

Trafik: Trafikläget i kommunen är lugnt för tillfället. Inga större rapporterade trafikhinder eller olyckor har inträffat. Det är en bra dag att ta sig runt på vägarna utan större problem.

Blåljus: Under den senaste kvällen och natten har inga speciella händelser rapporterats. Det har varit en lugn period utan några större incidenter. Räddningstjänsten och polisen är i beredskap som vanligt.

Det var morgonkollen med märsta.nu för den 21 maj. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och händelserna i området.

Denna text genererades med en textrobot

sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

valstadagen

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

mp_helsida
defacto_helsida
nrh_sigtuna

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

Wenngarns_cafe_helsida
pantamera_avc_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

elon_helsida

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

joes-helsida
ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
nrh
swedol_outsider
joes_outsider
student_outsider
pantamera_out
wenngarn_outsider
centrum_outsider_host
valstadagen_outsider
ica_outsider
connys
ridskola_2020_outsider