sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu, 20 maj!

centrum_artikel_host

Väder: Idag får vi njuta av en fantastisk dag med soligt väder och behagliga temperaturer runt 20 grader.

Kollektivtrafik: Tyvärr kämpar pendeltågstrafiken med personalproblem, vilket leder till oregelbunden trafik. Resenärer rekommenderas att vara förberedda på eventuella störningar och planera sina resor i förväg för att undvika onödiga förseningar.

Trafik: Glädjande nog råder normal framkomlighet på vägarna inom kommunen. Det innebär att det inte bör vara några stora hinder för en smidig pendling idag.

Blåljus: För tillfället har inga speciella händelser rapporterats från våra blåljusmyndigheter. Det är en lugn morgon när det kommer till nödsituationer.

Håll dig uppdaterad med Mmrsta.nu för de senaste nyheterna och händelserna i området. Vi önskar dig en trevlig dag och en smidig pendling!

connys_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
spedition_helsida
sportlov
EXTRA

Fyra döms efter brutal misshandel

Nyheter Fyra personer döms efter en brutal misshandel på Tingvallavägen i Märsta. En man drogs in i en bil av de fyra männen och utsattes sen för slag och sparkar.

funkisfest_helsida
fritidsbanken_sportlov

Renovering av Stora Gatan startar i mars

Nyheter Arbetet med att förnya Stora Gatan i Sigtuna tar sin början den 4 mars och väntas pågå i två år. Handlare på gatan befarar inkomstbortfall. Vilket kommunen ska kompensera för.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
connys
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider