centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu: Härlig dag med nästan 20 grader varmt

centrum_artikel_host

märsta.nu ger dig morgonkollen för den 19:e maj. Det ser ut att bli en underbar dag med nästan 20 grader varmt. Här är de senaste uppdateringarna:

Kollektivtrafik: Tyvärr upplever pendeltågen störningar på grund av personalproblem. Det kan vara bra att vara förberedd på eventuella förseningar eller inställda avgångar. Håll dig uppdaterad via SL:s kommunikationskanaler.

Trafik: Bra nyheter för trafikanter i kommunen! Det är normal framkomlighet på vägarna idag, vilket betyder att du kan förvänta dig en smidig resa till dina destinationer.

Blåljus: För tillfället finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det är en lugn start på dagen när det gäller nödsituationer eller olyckor.

Håll dig informerad genom att besöka märsta.nu för att få de senaste uppdateringarna under dagen. Ha en fantastisk dag och njut av det härliga vädret!

Denna text genererades med en textrobot

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider