karnkraft_m

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu: Härlig dag med nästan 20 grader varmt

centrum_artikel_host

märsta.nu ger dig morgonkollen för den 19:e maj. Det ser ut att bli en underbar dag med nästan 20 grader varmt. Här är de senaste uppdateringarna:

Kollektivtrafik: Tyvärr upplever pendeltågen störningar på grund av personalproblem. Det kan vara bra att vara förberedd på eventuella förseningar eller inställda avgångar. Håll dig uppdaterad via SL:s kommunikationskanaler.

Trafik: Bra nyheter för trafikanter i kommunen! Det är normal framkomlighet på vägarna idag, vilket betyder att du kan förvänta dig en smidig resa till dina destinationer.

Blåljus: För tillfället finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det är en lugn start på dagen när det gäller nödsituationer eller olyckor.

Håll dig informerad genom att besöka märsta.nu för att få de senaste uppdateringarna under dagen. Ha en fantastisk dag och njut av det härliga vädret!

Denna text genererades med en textrobot

mp_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

seniordag_helsida
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

defacto_helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

ica_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

nrh_sigtuna

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

karnkraft_m_topp

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

EXTRA

Kvinna greps för grov fridskränkning i Märsta

Nyheter Ett brottsoffer lyckades fly från sin bostad för att larma polisen om att hans flickvän hotat och misshandlat honom. Polisen ingrep snabbt och grep gärningspersonen, som nu hålls anhållen misstänkt för grov fridskränkning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
seniordag_outsider
swedol_outsider
nrh
pantamera_out
ica_outsider
mp_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider