sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu: Härlig dag med nästan 20 grader varmt

centrum_artikel_host

märsta.nu ger dig morgonkollen för den 19:e maj. Det ser ut att bli en underbar dag med nästan 20 grader varmt. Här är de senaste uppdateringarna:

Kollektivtrafik: Tyvärr upplever pendeltågen störningar på grund av personalproblem. Det kan vara bra att vara förberedd på eventuella förseningar eller inställda avgångar. Håll dig uppdaterad via SL:s kommunikationskanaler.

Trafik: Bra nyheter för trafikanter i kommunen! Det är normal framkomlighet på vägarna idag, vilket betyder att du kan förvänta dig en smidig resa till dina destinationer.

Blåljus: För tillfället finns det inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn. Det är en lugn start på dagen när det gäller nödsituationer eller olyckor.

Håll dig informerad genom att besöka märsta.nu för att få de senaste uppdateringarna under dagen. Ha en fantastisk dag och njut av det härliga vädret!

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
funkisfest_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

sportlov
spedition_helsida
steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida
skridskodisco_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

fritidsbanken_sportlov
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna
connys
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host