centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu den 18 maj:

centrum_artikel_host

Väder: Vakna upp till ett par svala plusgrader, men var inte orolig, för en vacker vårdag väntar på dig! Termometern kommer att klättra upp till ca 14 grader och bjuda på en underbar atmosfär.

Kollektivtrafik: Tyvärr har pendeltågstrafiken drabbats av personalbrist, vilket innebär vissa förändringar. Men oroa dig inte, dessa förändringar är planerade tills vidare. För att hålla dig uppdaterad om hur pendeltågen går, rekommenderar jag att du håller koll på sl.se eller använder appen under den dag du planerar att resa. På så sätt kan du smidigt anpassa dina resplaner efter den aktuella situationen.

Trafik: Njut av en smidig framfart på vägarna idag, då det inte rapporteras några större hinder. Ta tillfället i akt och njut av en behaglig och stressfri resa till ditt resmål.

Blåljus: Just nu finns det inga speciella händelser att rapportera om. Det är en lugn morgon när det kommer till nödsituationer, vilket ger dig en extra känsla av trygghet.

Ta emot morgonens information med en känsla av lugn och förväntan. Sätt dig ned och njut av en vacker vårdag framför dig, medan du smidigt planerar dina resor och tar dig fram genom den normalt flytande trafiken.

Denna text genererades med en textrobot

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

defacto_helsida
joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

mp_helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

seniordag_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

centrum_host_helsida
nrh_sigtuna

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

karnkraft_m_topp

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
mp_outsider
swedol_outsider
seniordag_outsider
pantamera_out
nrh
joes_outsider
ica_outsider