eldsjal2024_pan

Morgonkollen

I dagens morgonkoll med märsta.nu tar vi en titt på vädret, kollektivtrafiken, trafikläget och blåljusrapporterna. Låt oss gå igenom dagens nyheter.

centrum_artikel_host

Väder:
Dagens väder ser ut att bli regnigt med molnigt väder över Märsta och dess omgivningar. Vi förväntar oss att temperaturen kommer att ligga runt 12 grader under dagen. Det kan vara en bra idé att ta med sig en paraply när du beger dig ut för att hålla dig torr under dagen.

Kollektivtrafik:
Pendeltågstrafiken upplever inga större störningar för närvarande. Resenärer kan dock förvänta sig vissa förändringar till följd av eventuella personalförändringar hos SL. Det är alltid en god idé att kontrollera SL-appen eller deras webbplats för att få de senaste uppdateringarna om pendeltågstrafiken.

Trafik:
När det gäller trafiken ser det ut att vara normal framkomlighet på vägarna runt Märsta. Inga specifika rapporter om trafikstörningar eller olyckor har rapporterats hittills. Det är alltid bra att hålla sig informerad om trafikförhållandena genom att använda en trafikapp eller lyssna på trafikinformationen i radion.

Blåljus:
Vad gäller blåljusrapporterna har inga speciella händelser rapporterats för närvarande. Polisen och räddningstjänsten verkar inte ha några akuta insatser eller incidenter att rapportera om i Märsta-området. Det är dock viktigt att vara medveten om att situationen kan förändras och att vara uppmärksam på eventuella uppdateringar från myndigheterna.

Det var dagens morgonkollen med märsta.nu. Vi önskar er en trevlig dag och kom ihåg att hålla er uppdaterade om de senaste nyheterna och förhållandena genom att följa märsta.nu och andra pålitliga nyhetskällor.

Fotnot: Denna text genererades med en textrobot

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
storemore_out