centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

I dagens morgonkoll med märsta.nu tar vi en titt på vädret, kollektivtrafiken, trafikläget och blåljusrapporterna. Låt oss gå igenom dagens nyheter.

centrum_artikel_host

Väder:
Dagens väder ser ut att bli regnigt med molnigt väder över Märsta och dess omgivningar. Vi förväntar oss att temperaturen kommer att ligga runt 12 grader under dagen. Det kan vara en bra idé att ta med sig en paraply när du beger dig ut för att hålla dig torr under dagen.

Kollektivtrafik:
Pendeltågstrafiken upplever inga större störningar för närvarande. Resenärer kan dock förvänta sig vissa förändringar till följd av eventuella personalförändringar hos SL. Det är alltid en god idé att kontrollera SL-appen eller deras webbplats för att få de senaste uppdateringarna om pendeltågstrafiken.

Trafik:
När det gäller trafiken ser det ut att vara normal framkomlighet på vägarna runt Märsta. Inga specifika rapporter om trafikstörningar eller olyckor har rapporterats hittills. Det är alltid bra att hålla sig informerad om trafikförhållandena genom att använda en trafikapp eller lyssna på trafikinformationen i radion.

Blåljus:
Vad gäller blåljusrapporterna har inga speciella händelser rapporterats för närvarande. Polisen och räddningstjänsten verkar inte ha några akuta insatser eller incidenter att rapportera om i Märsta-området. Det är dock viktigt att vara medveten om att situationen kan förändras och att vara uppmärksam på eventuella uppdateringar från myndigheterna.

Det var dagens morgonkollen med märsta.nu. Vi önskar er en trevlig dag och kom ihåg att hålla er uppdaterade om de senaste nyheterna och förhållandena genom att följa märsta.nu och andra pålitliga nyhetskällor.

Fotnot: Denna text genererades med en textrobot

karnkraft_m_topp

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

seniordag_helsida
pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

defacto_helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

ica_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

connys_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

centrum_host_helsida

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

mp_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

joes-helsida
nrh_sigtuna

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

EXTRA

Kvinna greps för grov fridskränkning i Märsta

Nyheter Ett brottsoffer lyckades fly från sin bostad för att larma polisen om att hans flickvän hotat och misshandlat honom. Polisen ingrep snabbt och grep gärningspersonen, som nu hålls anhållen misstänkt för grov fridskränkning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
swedol_outsider
nrh
seniordag_outsider
pantamera_out
joes_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
connys