sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder: Dagens väderprognos för Märsta och området runtomkring visar på molnighet och regn. Temperaturen väntas ligga runt 12 grader. Under eftermiddagen kan regnet avta och vi får uppehåll. Se till att ta med en paraply eller regnjacka när du beger dig ut idag!

Kollektivtrafik: Bra nyheter för pendlare och resenärer! Inga större störningar rapporteras för kollektivtrafiken i området. Tåg, bussar och pendeltåg går enligt tidtabell. Kom ihåg att hålla koll på eventuella uppdateringar och anslag på stationerna.

Trafik: Bra framkomlighet på vägarna i och runt Märsta. Inga speciella trafikhändelser eller vägarbeten rapporteras för tillfället. Det kan vara en bra dag att ta sig till dina destinationer utan större förseningar. Som alltid, var uppmärksam och följ trafikreglerna för en säker resa.

Blåljus: Inga speciella händelser inom blåljussektorn rapporteras för tillfället. Polis, brandkår och ambulans är beredda att agera vid behov. Vid akuta situationer, ring alltid nödnumret 112 för omedelbar hjälp.

Det var dagens Morgonkoll med Märsta.nu! Vi önskar dig en trevlig dag trots det regniga vädret och hoppas att du når dina destinationer utan problem. Fortsätt följa oss för de senaste uppdateringarna och nyheterna från Märsta och dess omgivningar.

connys_helsida
funkisfest_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

foraldranatverk_helsida
skridskodisco_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
steningekompani_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

fritidsbanken_sportlov
sportlov
centrum_host_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
connys
nrh_sigtuna
spedition_outsider
pantamera_out
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider