karnkraft_m

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder: Dagens väderprognos för Märsta och området runtomkring visar på molnighet och regn. Temperaturen väntas ligga runt 12 grader. Under eftermiddagen kan regnet avta och vi får uppehåll. Se till att ta med en paraply eller regnjacka när du beger dig ut idag!

Kollektivtrafik: Bra nyheter för pendlare och resenärer! Inga större störningar rapporteras för kollektivtrafiken i området. Tåg, bussar och pendeltåg går enligt tidtabell. Kom ihåg att hålla koll på eventuella uppdateringar och anslag på stationerna.

Trafik: Bra framkomlighet på vägarna i och runt Märsta. Inga speciella trafikhändelser eller vägarbeten rapporteras för tillfället. Det kan vara en bra dag att ta sig till dina destinationer utan större förseningar. Som alltid, var uppmärksam och följ trafikreglerna för en säker resa.

Blåljus: Inga speciella händelser inom blåljussektorn rapporteras för tillfället. Polis, brandkår och ambulans är beredda att agera vid behov. Vid akuta situationer, ring alltid nödnumret 112 för omedelbar hjälp.

Det var dagens Morgonkoll med Märsta.nu! Vi önskar dig en trevlig dag trots det regniga vädret och hoppas att du når dina destinationer utan problem. Fortsätt följa oss för de senaste uppdateringarna och nyheterna från Märsta och dess omgivningar.

defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens morgonkoll med märsta.nu presenterar vi den senaste informationen om vädret, kollektivtrafiken och den senaste blåljusrapporten för Sigtuna kommun.

pantamera_avc_helsida
karnkraft_m_topp

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

ica_helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

seniordag_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

centrum_host_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

joes-helsida
nrh_sigtuna

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

mp_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
seniordag_outsider
mp_outsider
ica_outsider
nrh
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host