eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Blåljus: Just nu inga speciella händelser att rapportera om

Väder: Ett par minusgrader eller noll, under natten -4.

Trafik: Risk för halka på vägarna i kommunen men lugnt. Under dagen är det marknad i Sigtuna. Det är begränsad framkomlighet genom staden med anledning av marknaden.

Kollektivtrafik: Inga större störningar.

connys_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider