centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen - 12 september.

centrum_artikel_host

Morgonen vaknar upp till strålande solsken i kommunen, och det ser ut att bli en perfekt dag att njuta av det vackra vädret. Temperaturen förväntas stiga till 23 grader, vilket ger invånarna en sista smak av sommar innan ett lågtryck närmar sig i de kommande dagarna och tar med sig svalare temperaturer.

Väder:
Dagens väderprognos bjuder på ett soligt och behagligt väder med en hög temperatur på 23 grader Celsius. Det är ett utmärkt tillfälle att njuta av utomhusaktiviteter och kanske ta en sista dopp i sjön eller bara koppla av i solen. Dock är det viktigt att vara medveten om att ett lågtryck väntas dra in under de kommande dagarna, vilket kommer att leda till svalare temperaturer och eventuellt regn.

Trafik:
Tidiga morgonpendlare kan förvänta sig normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Trafiken verkar flyta smidigt, och inga större rapporter om trafikhinder eller incidenter har inkommit hittills.

Blåljus:
Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen när det gäller blåljusinsatser. Polisen och räddningstjänsten har inte behövt ingripa i några allvarliga händelser, och det råder en överlag lugn situation.

Kollektivtrafik:
Det är viktigt att notera att det finns en risk för störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. Det kan förekomma förseningar eller inställda avgångar, så resenärer uppmanas att vara beredda och kontrollera den senaste informationen från SL (Storstockholms Lokaltrafik) om deras resor med pendeltågen.

 

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out