centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkta för brott efter fordonsstopp på Arlandaleden

Lördagen den 29 juli, vid 16-tiden, genomförde polisen ett fordonsstopp på Arlandaleden där de stoppade och kontrollerade en personbil med dess förare och passagerare. Resultatet av kontrollen ledde till misstankar om brott för både föraren och passageraren, vilket resulterade i att de båda medtogs till polisstationen för vidare utredning.

centrum_artikel_host

Föraren av personbilen, en man i 30-årsåldern, misstänks för flera brott, inklusive drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt brott mot knivlagen. Enligt polisens utredning är passageraren en man i 40-årsåldern, som även han misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk och brott mot knivlagen. Vidare har de båda misstänkta också dragits in i en utredning gällande förberedelse till grov stöld, då polisen upptäckte brottsverktyg i personbilen. Samtliga brottsverktyg som hittades under kontrollen, inklusive de två knivarna, beslagtogs av polisen för att ingå som bevis i den pågående utredningen.

Denna text genererades med en textrobot

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Nyheter En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Larm om slagsmål i Märsta

Nyheter Polisen fick kallas till ett slagsmål i Märsta under natten. En person fick omhändertas enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB)

Däcktjuvar avbröts under natten

Nyheter Tidigt på måndagsmorgonen, klockan 02.52, inkom ett larm om ett misstänkt stöldförsök i kommunen när några personer försökte stjäla däck från en bil.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host