kyrka_advent _pan
Foto: MMS-Bild

Misstänkt för mordförsök har anhållits

Den person som greps under måndagen misstänkt för mordförsök har anhållits av åklagare.

centrum_artikel_host

Det var vid lunchtid på måndagen som ett stort pådrag larmades till centrala Märsta sedan en person hittats skadad utomhus. Enligt uppgift till märsta.nu har en person på något sätt fallit från en balkong. En person greps i anslutning till brottet. På måndagskvällen meddelade polis att åklagare anhållit personen. Skadeläget är okänt för den skadade som fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Personen var inte kontaktbar i samband med färden enligt Polisen.

Läs mer: Misstänkt mordförsök i Märsta

agy_oppethus
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
nrh
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider