panorama_stationshusen
Stort pådrag utanför Sky CityFoto: Jamshid Jamshidi
Bombteknikerna är på väg att lämna platsenFoto: Jamshid Jamshidi
Mediauppbådet Foto: Jamshid Jamshidi
Föremålet innehöll inget farligt och avspärrningarna hävdes klockan 11.20Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkt farligt föremål på Sky City

Sky City har spärrats av sedan man hittat ett misstänkt farligt föremål: - Polisen håller på att undersöka föremålet nu, säger Henrik Kelfve på Swedavias pressjour till Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Klockan 9.45 rapporterade Aftonbladet om att det finns ett misstänkt farligt föremål i Sky City. Polisen har spärrat av Sky City och utrymt den på resenärer. Bombtekniker ska vara på plats för att undersöka. Larmet kom in klockan 9.11. Enligt uppgift till tidningen ska det vara en femliters färgburk som tejpats undangömt. Flygtrafiken ska inte vara påverkad. De som bor på hotellen på Sky City har uppmanats att inte gå ut utan får gå till flyget via en nödutgång
– Stämningen är lugn här. Förut var folk lite oroliga över att de inte skulle hinna med sina flyg, men nu verkar det lösa sig, säger resenärern Martin Peterson till Aftonbladet.

Klockan 11.21 meddelar Polisen på sin hemsida att man undersökt föremålet och konstaterat att det är ofarligt. Avspärrningarna har hävts och polisens bombtekniker lämnar i skrivande stund Arlanda.

Uppdaterad klockan 11.30

 

 

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

forstamaj_helsida
valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
stationshusen_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna