centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Maskerad man flydde från villainbrott i Sigtuna

Ett dramatiskt pågående inbrott i en villa i centrala Sigtuna har skakat invånarna när en maskerad man överraskades av ett vaktbolag. Trots snabba insatser från polisen, lyckades mannen fly från platsen och förblir spårlös.

centrum_artikel_host

Vid 13:30 på onsdagen inkom ett larm till ett vaktbolag om en pågående inbrottssituation i en villa i Sigtuna. Väktare skickades omedelbart till platsen, och polisen informerades om situationen.

Enligt övervakningskameror som fanns i huset kunde man se en maskerad man röra sig runt i bostaden och ta med sig olika föremål. Väktarna agerade snabbt och anlände till platsen, men när polispatrullerna nådde villan hade mannen redan lämnat området.

Polisen vidtog omedelbart omfattande åtgärder för att lokalisera den misstänkta. En spårningshund sattes in för att följa mannens spår, och även en helikopter deltog i sökinsatsen från luften. Trots detta har det hittills varit svårt att lokalisera den maskerade mannen.

Det är ännu oklart vilka föremål som kan ha stulits under inbrottet, och utredningen pågår för att fastställa om något av värde har försvunnit från bostaden.

Denna text genererades med en textrobot

connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
pantamera_out