eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Maskerad man flydde från villainbrott i Sigtuna

Ett dramatiskt pågående inbrott i en villa i centrala Sigtuna har skakat invånarna när en maskerad man överraskades av ett vaktbolag. Trots snabba insatser från polisen, lyckades mannen fly från platsen och förblir spårlös.

centrum_artikel_host

Vid 13:30 på onsdagen inkom ett larm till ett vaktbolag om en pågående inbrottssituation i en villa i Sigtuna. Väktare skickades omedelbart till platsen, och polisen informerades om situationen.

Enligt övervakningskameror som fanns i huset kunde man se en maskerad man röra sig runt i bostaden och ta med sig olika föremål. Väktarna agerade snabbt och anlände till platsen, men när polispatrullerna nådde villan hade mannen redan lämnat området.

Polisen vidtog omedelbart omfattande åtgärder för att lokalisera den misstänkta. En spårningshund sattes in för att följa mannens spår, och även en helikopter deltog i sökinsatsen från luften. Trots detta har det hittills varit svårt att lokalisera den maskerade mannen.

Det är ännu oklart vilka föremål som kan ha stulits under inbrottet, och utredningen pågår för att fastställa om något av värde har försvunnit från bostaden.

Denna text genererades med en textrobot

spedition_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

connys_helsida
storemore_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
storemore_out
spedition_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider