socialdemokraterna_maj_panorama

märsta.nu klar etta som sökord

märsta.nu är klart populäraste sökordet när kommuninvånare googlar, det visar siffror som märsta.nu tagit fram via Jorge Castro, SEO analytiker och marknadsförare på ABS Wheels.

centrum_artikel_host

Jorge Castro, marknadsförare hos ABS Wheels och SEO-expert, har för märsta.nu:s räkning tagit fram de populäraste sökorden som googlas i kommunen. märsta.nu är klart populärast att söka på med 12400 googlingar i månaden. märsta.nu är exempelvis tre gånger större än i antalet sökningar än Sigtunabygden (dubbelt så stora om man inkluderar Sigtunabygdens googling med UNT). märsta.nu söks också mer än dubbelt så ofta jämfört med Sigtuna kommun som landar på ca 5300 googlingar i månaden.

Lokala ABS Wheels som växt till en av de största e-handelsföretagen inom däck- och fälg i landet ligger också i lä för märsta.nu:s siffror:
– För oss är det en ära att tillhöra toppen av de mest Googlade företagen, ingen slår dock märsta.nu vad gäller trafik säger Jorge Castro, ABS Wheels Marknadschef med specialistkunskaper på growth hacking.

Vad är det då som söks? Bibliotek är populärt att söka på, likaså Märsta Centrum, handelsbutiker, träningsanläggningar och Märsta Förenade. Men ingen av dessa slår alltså märsta.nu i antalet sökningar.

pantamera_avc_helsida

Kvinna stal chips – nekades flyga

Nyheter En kvinna i 70-årsåldern stökade i morse i samband med att ett flyg skulle lämna Arlanda. Bland annat stal hon chips. Kvinnan fick därefter lämna planet.

connys_helsida
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Nyheter Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

Cykelutmaning för Naturklasser på Arlandagymnasiet

Nyheter Eleverna på Arlandagymnasiet tar pedalen till en ny nivå med en spännande cykelutmaning som pågår just nu. Initiativet kommer från deras biologilärare Mathias Alterman, och det har redan väckt stor entusiasm bland eleverna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
pantamera_out