sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Man rånades på elsparkcykel

En man rånades under kvällen på sin elsparkcykel i Märsta.

centrum_artikel_host

Rånet inträffade vid 19.50-tiden på Tingvallavägen i Märsta där tre personer rånade en man i 20-årsåldernåå hans elsparkcykel. Gärningspersonerna ska hotat mannen med ett tillhygge i samband med rånet. Därefter försvann de från platsen. Polisens sökningar efter gärningsmännen blev resultatlösa men en anmälan om rån upprättades.

centrum_host_helsida
sportlov

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida
fritidsbanken_sportlov
pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida
spedition_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
connys_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
funkisfest_outsider
pantamera_out
skridskodisco_outsider
spedition_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna