sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Lokal kändis trakasserades

En känd kommuninvånare har trakasserats utanför sitt hem och vädjar om hjälp att hitta förövaren i en lokal facebookgrupp.

centrum_artikel_host

Kändisen skriver i en Facebookgrupp om att en man i en silverfärgad bil kört nära huset och skrikit med aggressiv röst olika saker. Nu vädjar kändisen om tips om någon i området med omnejd sett den silverfärgade bilen, troligtvis en Volvo av äldre modell.
– Vill bara kunna få fortsätta att känna mig trygg här hemma…😔 Det som hände för en liten stund sedan skakade dock verkligen om mig, och jag förtjänar inte att bli så fegt attackerad – INGEN FÖRTJÄNAR DET!!!

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

connys_helsida
funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider