centrum_panorama_hostshopping
Pierre Cengiz-Edstrand (MP) motsätter sig att hans partikollegor ska visa upp sin valsedel på torsdagFoto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

(L) och (MP) motsätter sig krav om att visa upp valsedel

Efter att det avslöjats att Socialdemokraterna avser kräva av sina ledamöter att man visar upp sin valsedel i samband med KSO-valet så har Liberalerna och Miljöpartiet deklarerat att det är fullständigt otänkbart från deras sida.

centrum_artikel_host

På torsdag ska det röstas om KSO på fullmäktige, valärendet om att Lars Bryntesson (S) avsäger sig sina uppdrag samt omröstning av ny KSO är det sista som ligger på bordet. märsta.nu kunde på måndagen avslöja att Socialdemokraterna på ett gruppmöte för fullmäktigegruppen krävt av sina ledamöter att de ska visa upp sin valsedel för en betrodd person innan den läggs i urnan. Något som gruppledaren Marie Axelsson dementerade.

Rosenholm (L): ”Rent hittepå”
Enligt källor skulle även Miljöpartiet och Liberalernas ledamöter ha omfattats, både Pierre Cengiz-Edstrand (MP) och Dan Rosenholm (L) dementerar detta påstående:
– Rent hittepå. Jag skulle som liberal, som individ eller gruppledare i kommunfullmäktige inte ens komma på tanken, försäkrar Dan Rosenholm (L).

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
pantamera_out