Foto: Daniel Iskander

Kötid på drygt fem år

I Märsta, Valsta och Sigtuna går det att få en hyresrätt på drygt fem år enligt Dagens Nyheter.

Dagens Nyheter har kartlagt kötiderna i via Stockholms Bostadsförmedling som förmedlar i de flesta av länets kommuner samt Uppsala. I Sigtuna förmedlas lägenheter år Rikshem, Peab och andra privata fastighetsbolag. Kötiden var 2014 5,6 år i Märsta, i Valsta har kötiden ökat från 4,2 till 5,2 på ett års tid. I Sigtuna var kötiden 2010 2,8 år och ökade sedan till 4 år 2013 och 5,2 år 2014. I Väsby är kötiden 6,9 år, i Bro 6,6 år och Sollentuna 8,7 år.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

bjurfors_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022