centrum_panorama_hostshopping
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Koppartjuvar togs på bar gärning

Tidigt i morse larmades brandkår till en brand i Rosersberg, det visade sig vara koppartjuvar som brände av plast.

centrum_artikel_host

Det var strax efter klockan 5 som brandkår fick larm om branden i Rosersberg. Det visade sig vara koppartjuvar som brände av plast i kablarna för att komma åt kopparen rapporterar Upsala Nya Tidning. Polis fick ta över ärendet, branden släcktes och de misstänkta greps samt bilarna togs i beslag.

joes-helsida
ica_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Nyheter Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

defacto_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Nyheter I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

connys_helsida
elon_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

nrh_sigtuna
valstadagen

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
valstadagen_outsider
centrum_outsider_host
connys
ica_outsider
mp_outsider
joes_outsider
student_outsider
swedol_outsider