vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Knivrån i Sigtuna

En man med kniv hotade flera ungdomar i Sigtuna och en tonåring rånades på sin elsparkcykel.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 18 hotade en man i 30-årsåldern flera ungdomar i Sigtuna på Sjudargårdsvägen med kniv. Mannen hotade till sig en elsparkcykel och visade kniven för flera andra förbipasserande. Ingen person skadades fysiskt och efter en stund greps mannen. Polisen utreder händelsen och pratade med vittnen. En anmälan om rån upprättades. Elsparkcykeln lokaliserades också. Mannen ska ha gripits på Munkholmen enligt uppgift till märsta.nu

vinter_helsida
storemore_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

slottsby_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

defacto_helsida
ica_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

oppethus_dec
joes-helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
joes_outsider
storemore_out
pantamera_out
nrh
slottsby_outsider
ica_outsider
oppethus_out
vinter_outsider