galan_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Knivrån i Sigtuna

En man med kniv hotade flera ungdomar i Sigtuna och en tonåring rånades på sin elsparkcykel.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 18 hotade en man i 30-årsåldern flera ungdomar i Sigtuna på Sjudargårdsvägen med kniv. Mannen hotade till sig en elsparkcykel och visade kniven för flera andra förbipasserande. Ingen person skadades fysiskt och efter en stund greps mannen. Polisen utreder händelsen och pratade med vittnen. En anmälan om rån upprättades. Elsparkcykeln lokaliserades också. Mannen ska ha gripits på Munkholmen enligt uppgift till märsta.nu

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

connys_helsida
toppbanner
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

ungdomsarbete_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
galan_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys
arbete_outsider